Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příspěvky na II. pololetí 2017

2. 9. 2017

VÝŠE A ZPŮSOB PLATBY ODDÍLOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ NA

2.

POLOLETÍ ROKU  2017

 

=====================================================

 

PRO VŠECHNY ŽÁKOVSKÉ A DOROSTENECKÉ TÝMY PLATÍ NUTNOST PLACENÍ ODDÍLOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ POUZE PŘEVODEM , ČI VLOŽENÍM NA ÚČET !!!

 

ŽÁCI

 

ročníky  nar. : 2006 , 2005 , 2004 , 2003 

 

4.000,- Kč

za 2. pololetí roku 2017  

 

Výše členských příspěvků u žákovských kategorií , byla výkonným výborem klubu stanovena pro 2. pololetí na částku 4.000,- Kč . Pro informaci , vybrané příspěvky zdaleka nepokryjí celkové náklady na provoz a činnost jednotlivých týmů . Prostředky z příspěvků pokryjí maximálně sportovní část , tj. dopravu , trenéry , lékařská sportovní prohlídka  a rozhodčí . Všechny ostatní náklady hradí klub  , jsou to řádově statisíce a není to rozhodně jednoduché  !!! Přesto jsme přesvědčeni , že za podmínky , které Vašim dětem vytváříme , je cca 700,- Kč měsíčně velmi přijatelná suma .

 

=====================================================

 

PRO VŠECHNY ŽÁKOVSKÉ A DOROSTENECKÉ TÝMY PLATÍ NUTNOST PLACENÍ ODDÍLOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ POUZE PŘEVODEM , ČI VLOŽENÍM NA ÚČET !!!

 

DOROSTENCI

 

ročníky  nar. :  1999 , 2000 , 2001, 2002 

 

4.200,- Kč

za 2. pololetí roku 2017  

 

Výše členských příspěvků u dorosteneckých kategorií , byla výkonným výborem klubu stanovena pro 2. pololetí na částku 4.200,- Kč . Pro informaci , vybrané příspěvky zdaleka nepokryjí celkové náklady na provoz a činnost jednotlivých týmů . Prostředky z příspěvků pokryjí maximálně sportovní část , tj. dopravu , trenéry ,  a rozhodčí . Všechny ostatní náklady hradí klub  , jsou to řádově statisíce a není to rozhodně jednoduché  !!! Přesto jsme přesvědčeni , že za podmínky , které Vašim dětem vytváříme , je cca 700,- Kč měsíčně velmi přijatelná suma .

 

 

===========================================

INFO K PLATBĚ

 

ČÍSLO ÚČTU  :                          50016  -   721713369   

KÓD BANKY  :                                              0800

VARIABILNÍ SYMBOL  :                rok narození hráče

POZNÁMKA PRO PŘÍJEMCE  :      jméno a příjmení hráče

 

 

 

Příspěvky na 2.pololetí roku 2017 je třeba zaplatit do

30.9. 2017

Pokud se stane , že hráč bude dlouhodobě mimo tréninkový proces z důvodu zranění či nemoci ( minimální doba je cca  1 měsíc ) , bude mu přiměřeně snížena platba na další časové období . Pokud hráč v průběhu zaplaceného období přestoupí do jiného klubu , bude mu přiměřená část příspěvku vrácena . Naopak přijde-li v průběhu roku nový hráč , bude mu určena relevantní částka a termín jejího zaplacení .

Pokud nezaplatí hráč danou částku k danému termínu , nebude mu umožněn start v mistrovském zápase . Ke konci platebního období najdete zde seznam všech dlužníků !!!

 

PODMÍNKY ODDÍLOVÝCH PŘÍSPĚVKŮ :

PŘÍSPĚVKY - PODMÍNKY