Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shrnutí uplynulé sezóny a informace na sezónu novou

18. 6. 2017

Shrnutí uplynulé sezóny a informace o přípravě na novou

 

Sezóna se nám přiblížila ke svému úplnému konci, tento týden si ještě 2 x zatrénujeme a pak čeká kluky ( a samozřejmě i rodiče :-) )  zasloužený odpočinek a prázdniny. Tuto sezónu 2016/17 jsme absolovovali 127 tréninkových jednotek, přes zimu jsme sehráli 7 halových turnajů, 1 venku a na závěr sezóny sehráli velký mezinárodní turnaj v Bregenzu, kde v turnaji pro U13 jsme obsadili krásné 2.místo. Náš první rok v žákovské lize nebyl úplně špatný 76 vstřelených branek stačilo na 19 ligových bodů a k tomu několik velmi dobrých výkonů s prvoligovými týmy, které jsme sice prohráli, ale rozhodně nezklamali. Jeden zápas mne ale velmi mrzí dodnes a to na Vodních stavbách proti FCVP, kde jsme propadli úplně ve všem a nejhorší bylo, že většina kluků s tím na hřišti nechtěla vůbec nic udělat, tak tohle byl asi nejhorší zápas, ale pokud bude vždy v sezóně jen jeden tak to bude dobré. Pak jsem přemýšlel kolik bychom měli asi bodů kdyby se začínalo hrát až od druhé třetiny J nevím proč, ale stává se nám pravidlem, že první třetinu totálně zaspíme necháme si naložit a teprve po pořádné bouřce začínáme hrát. Ve druhé soutěži městském přeboru, kterou jsme hráli s našimi souputníky v letošním roce jsme skončili na druhém místě za Bolevcem se kterým jsme v přímém souboji prohráli 2:1, byť Bolevec přelezl 4 x polovinu hřiště za celý zápas. Abychom v nadcházející sezóně byli ještě úspěšnější je potřeba se dobře připravit a proto příprava začne v pondělí 31.7.2017 a trénovat budeme 4x týdně plus sehrajeme několik přípravných zápasů mimo jiné s Německým Chamem 12.8. Dále je pak od 14.8. do 18.8. přípravný kemp, který bude místo soustředění a kdy bude náš tým trénovat jen spolu mimo jiné kluky, kteří se tohoto kempu zúčastní.

Abychom se i nadále zlepšovali a byli stále úspěšnější přišlo již teď do našeho týmu 5 nových kluků, 3 z nich již s námi trénovali, další dva přijdou tento týden a v srpnu možná ještě další. Tím pádem nastává to, kdy loňský rok jsme vyřazovat nemuseli tak letos nás to nemine. Je to věc, alespoň pro mne velmi nepříjemná, ale v klubech který hrají takovéhle soutěže naprosto běžné, že přicházejí nový hráči, kteří se chtějí poprat o své místo v ligovém týmu. Proto přípravu začneme se všemi 24 hráči a poslední týden v srpnu oznámíme 22 jmen ( 2 brankáři a 20 hráčů do pole ) se kterými budeme počítat pro příští sezónu. Rozhodovat se budeme nejen podle toho kdo jak hraje při zápase, ale také tréninková morálka, plnění úkolů na tréninku a mimo trénink, ochota pracovat na sobě, jak kdo spolupracuje s ostatními, požadavky našeho klubu (složení ročníků ) a spousta dalších aspektů.

Proto bych vás, chtěl požádat pokud máte někdo v úmyslu nebo víte, že se někdo z kluků nechce nebo nemůže na 100% věnovat fotbalu v našem klubu napište, zavolejte určitě se nějak domluvíme.

Další věc je, že se může stát, že příští rok nebudeme hrát již městský přebor, ale „pouze“ žákovskou ligu takže srpnové vyřazení je sice nepříjemné, ale bohužel nutné.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem rodičům, kamarádům a známým, kteří nám letos fandili a pomáhali po celou sezónu.