Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Konstantinovy Lázně 2018

28. 6. 2018

Letošní letní soustředění proběhne v Konstantinových Lázních v kempu La Rocca kde jsme již 2x byli.Budeme ubytovaný v horní části kempu ve větších chatkách, které jsou ještě uvnitř kempu odděleny plotem. Trénovat budeme na hřišti na kterém jsme trénovali tenkrát. Začínat budeme obědem v neděli 5.8.a končit taktéž obědem v pátek 10.8.. Objednanou máme plnou penzi + 2 svačiny. Spát budeme ve spacáku a cena včetně pronájmu hřišť bude cca 3 500,- kč, které budu vybírat před odjezdem.

Trénovat budeme 3x denně.

Napište mi prosím kdo z rodičů bude moct při odvozu kluků v neděli na soustředění a kdo v pátek domů.

Věci s sebou:

 Dá se říci , že už jsme zkušení matadoři co se týče soustředění , tak tady jsou jen ty nejdůležitější věci , které mi napadají .

oblečení na tři tréninky denně ( doufám že bude teplo a věcí nebude zapotřebí moc :-) ) kdo má tak dvoje kopačky, švihadlo, klubové oblečení, plavky,  kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má,  hygienické potřeby a věci osobní potřeby, pítí buď vodu nebo nějakou minerálku nic sladkého( nápoje k jídlu jsou v ceně a jinak dokoupíme ) kapesné přiměřené dle vašeho uvážení taktéž nechám na vašem uvážení mobilní telefon ale určitě ne tablety nebo elektronické hry nerad bych řešil že se něco rozbilo a to i v případě mobilů :-) , pokud mne ještě něco napadne budu to sem doplňovat

Odjezd:

Sraz k odjezdu bude v 9h na Sk a následný odjezd.

Auta na neděli:  Pleticha, Hofman

Auta na pátek:  Pleticha, Hofman