Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Konstantinovy Lázně

13. 7. 2016

Letošní letní soustředění proběhne v Konstantinových Lázních v kempu La Rocca kde jsme již byli před 3 lety. Tentokrát budeme ubytovaný v horní části kempu ve větších chatkách, které jsou ještě uvnitř kempu odděleny plotem. Trénovat budeme na hřišti na kterém jsme trénovali tenkrát. Začínat budeme obědem ve čtvrtek a končit taktéž obědem v neděli. Objednanou máme plnou penzi + odpolední svačinu. Spát budeme ve spacáku a cena včetně pronájmu hřišť bude cca 1 800,- kč, které budu vybírat na místě.

Trénovat budeme 2 - 3 x denně dle počasí

Napište mi prosím kdo z rodičů bude moct při odvozu kluků ve čtvrtek na soustředění a kdo v neděli domů.

Věci s sebou:

 Dá se říci , že už jsme zkušení matadoři co se týče soustředění , tak tady jsou jen ty nejdůležitější věci , které mi napadají .

oblečení na tři tréninky denně ( doufám že bude teplo a věcí nebude zapotřebí moc :-) ) kdo má tak dvoje kopačky, švihadlo, plavky,  kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má,  hygienické potřeby a věci osobní potřeby, pítí buď vodu nebo nějakou minerálku nic sladkého,  kapesné přiměřené dle vašeho uvážení taktéž nechám na vašem uvážení mobilní telefon ale určitě ne tablety nebo elektronické hry nerad bych řešil že se něco rozbilo a to i v případě mobilů :-) , pokud mne ještě něco napadne budu to sem doplňovat

Odjezd:

Sraz k odjezdu bude v 10h na Sk a následný odjezd.

Auta na čtvrtek:  Sieber, Kolářík, Hrdlička, Chalibajová, Křemenáková, Olach

Auta na neděli:  zatím Sieber, Pleticha, Klein, Lhoták,

na neděli nám ještě nejaké auto chybí ale doufam že nás tam nenecháte :-)