Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Sušice 2017

5. 2. 2017

Soustředění v Sušici 2017

Ve čtvrtek 16.2. odjíždíme na soustředění do Sušice a odjezd bude společný v 10h ze hřiště SK Petřín. Sraz bude v 9.45h aby byl čas se naložit a mohli jsme včas vyjet. Začínáme ve čtvrtek obědem a končit budeme v neděli také obědem. Co se odjezdu týká Tak bych potřeboval vědět kdo nám pomůže kluky do Sušice odvézt a  co se odjezdu domů týká tak bych potřeboval vědět to samé. Z rodičů jedou zatím s námi Sieber, Olach, Hofman kdo by měl ještě zájem s námi jet potřeboval bych to vědět do konce příštího týdne. Zatím se nikdo neomlouval takže počítám s 19 hráči a 5 dospělých

Co se programu týká tak budeme trénovat 2 - 3x denně venku na umělé trávě. Dále je hned vedle hřiště bazén do kterého určitě také půjdeme.

Věci s sebou:

oblečení 2 - 3 tréninky denně venku kdo má tak dvoje kopačky, věci na trénink v hale,( kdyby bylo špatné počasí) míč který nosí přes zimu na UMT, švihadlo, plavky, pantofle na přezutí v hotelu, klubové oblečení, nějaké pití pokud by došlo tak ho koupíme na místě takže cca 4 lahve 1,5l by mohli stačit,  kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má, které předá rodič při odjezdu trenérovi , hygienické potřeby a věci osobní potřeby, peníze na vstup do bazénu cca 60kč/vstup + kapesné přiměřené dle vašeho uvážení.

Cena:

2 000,- ve které je ubytování, plná penze a pronájem hřišť a budu doufat že to vyjde :-) peníze budu vybírat při odjezdu.

pokud mne ještě něco napadne budu to postupně doplňovat pokud bedete mít nějaké dotazy pište nebo volejte.

Odjezd na soustředění čtvrtek 9.45h sraz v 10h odjezd.

Auta čtvrtek: Pleticha, Sieber, Olach, Hofman, Domanský ........

Auta neděle: Pleticha, Sieber, Olach, Hofman, Žemlička .......

Ve čtvrtek z SK jedou: Žemlička, Šplíchal, Nový, Brejcha, Olach, Gožo, Pleticha, Sieber, Domanský, Hrdlička, Křemenák, Lhoták, Harant, Vetengl, Hofman

Ve čtvrtek v 11.30h v Sušici:  Kolářík, Martínek, Klein

V pátek přijede:  Novák