Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění v Sušici 2015

5. 3. 2015

Příští týden ve čtvrtek odjíždíme na soustředění do Sušice a odjezd bude společný v 10h ze hřiště SK ZČE. Sraz bude v 9.45h aby byl čas se naložit a mohli jsme včas vyjet. Začínáme ve čtvrtek obědem a končit budeme v neděli také obědem. Co se odjezdu týká tak máme už aut dostatek. Ve čtvrtek pojedou autem Jakeš, Domanský, Černík, Šplíchal, Novák a paní Brašnová. Co se odjezdu domů týká mám zatím pouze auta tři ( Pleticha, Jakeš, Sieber ), ale věřím že nás tam nenecháte a ještě se někdo najde kdo pro nás přijede :-) .

Co se programu týká tak budeme trénovat 2 - 3x denně venku nebo v tělocvičně dle počasí. Všechny tréninky venku budou na umělé trávě. Dále je hned vedle hřiště bazén do kterého bych chtěl také jednou nebo dvakrát jít.

Věci s sebou:

oblečení na minimálně dva tréninky denně venku kdo má tak dvoje kopačky, věci na trénink v hale, balon který nosí přes zimu do tělocvičny, švihadlo, plavky, pantofle na přezutí v hotelu, klubové oblečení, nějaké pití pokud by došlo tak ho koupíme na místě takže cca 4 lahve 1,5l by mohli stačit, láhev LEGEA, kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má, které předá rodič při odjezdu trenérovi Kájovi, hygienické potřeby a věci osobní potřeby, peníze na vstup do bazénu cca 80kč/vstup + kapesné přiměřené dle vašeho uvážení.

ŽÁDNÉ ELEKTRONICKÉ HRY, TABLETY, MOBILY atd. dejte klukům raději pexeso, černého petra, prší, člověče nezlob se ..........................