Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní soustředění Sušice 2019 - online

20. 1. 2019

Na letošní zimní soustředění jsme tradičně vyrazili do Sušice, kde budeme trávit čtyři dny. Máme zde k dispozici hřiště s umělým povrchem, dobré ubytování se stravou, bazén, běžeckou dráhu a hlavně možnost přírodních výběhů, obzvlášť oblíbené schody k Andělíčku, které kluci určitě několikrát zdolají a vychutnají si je.

schody---susice.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. den (20.1.2019)

Po dobrém obědu jsme zahájili zimní soustředění zápasem s domácím týmem TJ Sušice. Zápas jsme zvládli vítězně, ale .....!!!

TJ Sušice - SK Petřín Plzeň  4:5  (2:3)   Gožo 2, Frank, Kolářík, Křemenák

Utkání jsme nezačali špatně, měli jsme územní převahu a skóre zápasu otevřeli už v 7 min., kdy se trefil Fanda Gožo, který se prosadil v pokutovém území po výborně zahraném rohu Kuby Höniga. Domácí hráči hru po obdržené brance vyrovnali a zásluhou jim byl vyrovnávací gól ve 13 minutě, pro rychlém brejku. My jsme však o minutu později přispěchali s rychlou odpovědí, kdy na 2:1 vstřelil branku Martin Frank, který proměnil svoje sólo skoro z poloviny hřiště. V 17 minutě už to bylo o dvě branky, kdy Martin Frank oslovil přihrávkou před brankou domácích Venu Koláříka, který nemohl nedat. Poslední slovo v prvním poločasu měli ale domácí, kteří využili opět rychlý brejk, který se nám nepodařilo zachytit. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivněji a navýšit skóre zápasu. To se nám ale  vůbec nepodařio a byli to domácí, kdo se brankově prosadil. Ve 45. minutě jsme v našem pokutovém území byli nedůslední, několikrát jsme nedokázali míč uklidit a tak našeho nedůrazu využili domácí ke vstřelení vyrovnávacího gólu. V 52. minutě jsme si vzali vedení zpět, kdy Filip Hofman vnikl z levé strany do pokutového území, zpětnou přihrávkou oslovil na malém vápně Dana Křemenáka, který nezaváhal a vrátil nám vedení. Na rozdíl dvou branek zvýšil v 67. minutě Fanda Gožo, který zužitkoval zpětnou přihrávku před branku od Filipa Hofmana. Poslední slovo však měli domácí, kteří v poslední minutě zápasu využili opět rychlý brejk, kdy jsme už po několikáté zaspali a nedokázali si pohlídat rychlého útočníka Sušice, který stanovil závěrečné skóre zapasu na 5:4 pro nás. V utkání bylo vidět  z naší strany  hodně nedostatků, ale jde o zimní přípravu, takže je na čem pracovat a do prvního jarního zápasu zatím času dost.

Branky: Gožo 2, Frank, Kolářík, Křemenák

Asistence: Hofman 2, Hönig, Frank

Sestava:   všichni

 

Po večeři nás čeká rozbor utkání, teambuilding a večerka. Před večerkou samozřejmě druhá večeře (klasika - řecký jogurt s ovocem), kterou připravují trenéři.

vecere.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. den (21.1.2019)

Budíček v 07.30 hod., snídaně a jde se makat. Dopolední trénink na umělce, kde kluci protáhli Feryho. Všichni si to užívali :)

 

trenink1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Oběd, polední klid, trochu spánku před schody na Andělíček. Po schodech odpočinek v bazénu, kde si kluci určitě odpočinou ve vířivce, protiproudu a na masážních tryskách. Nebo, že by tobogán? :)

Tak máme úspěšně po venkovním výběhu. Dva kilometry po Sušici a nespočetně schodů k Andělíčku. Kluci si mákli a splnili vše, co jsme od nich chtěli. Všichni přežili a po večeři (pravděpodobně svíčková s kolínkama) obsluha neví :), jdeme navštívit bazén a dát drobet relaxu.

 

adel1.jpg

 

 

 

 

 

 

andel2.jpg

 

 

 

 

 

 

andel3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Po návštěvě bazénu, kde jsme si dali relax, a párkrát sjeli tobogán, klukům po návratu na hotel vyhládlo a těšili se na druhou večeři. Trenérský štáb připravil opět řecký jogurt s ovocem a pro hodně hladové vysočinu s rohlíkem. Před druhou večeří proběhla anketa o vyhlášení 3 nej hráčů na dokoponé, kdy vám však výsledek nesdělíme, protože se ho dozvíte už brzy a to na slavnostním vyhlášení 1.2. v Losiné. Dobrou noc a zase zítra.

 

vecere2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

vecere1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

vecere3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. den (22.1.2019)

V dopoledním tréninku nás čeká modelový zápas s 04 SK Petřína, posilování odrazové síly a koordinace na tréninkovém žebříku. Na klucích je vidět únava, ale dávají to statečně. Odpoledne nás potom opět čekají oblíbené schody na Andělíček. Všichni se na ně moc těší :).

Tak máme po obědě (rizeto) a hlavně po modelovém zápasu s 04. Zápas skončil naší těsnou prohrou 2:3, kdy naše branky vstřelil Vena Kolářík a z penalty Honza Pleticha. Kluci předvedli hodně bojovný výkon, kdy se v soubojích vyrovnali o rok starším a fyzicky vyspělejším hráčům. Na hřišti působili fotbalovějším dojmem než soupeř a po náročném programu předvedli opravdu hodně povedený výkon. Bylo tam několik nedostatků, chybiček, ale pořád je to příprava. Kluci byli motivováni, že pokud zvítězí nebo prohrajou po dobrém výkonu, dostanou na výběr z kebabu, nebo pizzy. Výsledek? Trenéři jdou objednat pizzu a kebab :)

 

zapas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

zapas1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpolední klid kluci využívají podle sebe (hry, postel), a už ví, že je čeká  Andělíček. Jdeme vyzkoušet místo zabijáckých schodů, neprozkoumanou křížovou cestu, která nebudu pravděpodobně o moc příjemnější, protože se musí ať tak, nebo tak do kopce. Po Andělíčku a návratu do areálu kluky čeká ještě střelecký trénink.

Kluci mají za sebou poslední tréninkovou jednotku dnešního dne. Po úspěšném zvládnutí výběhu po křížové cestě na Andělíček, si s chutí zastříleli a ke konci tréninku bylo na některých už hodně vidět, že se těší do teplé sprchy. Po vytoužené  sprše a cestě na hotel byla ve tvářích kluků vidět znatelná únava a dokonce i u věčně usměvavého Marťase se z jeho tváře smích vytratil :). Všichni se ale těší na kebab s pizzou, která je určitě nabije do posledního dne soustředění. Zítra kluky čeká exibiční zápas (09:30), kdy kapitánem týmu Juventus Gožo (žlutý) je Ferry st. a týmu FC  Bayern Pleticha (červení) trenér Honza Pleticha. Oběma kapitánům byl jejich tým nalosován přítomnými rodiči. Pro větší motivaci se vítěz utkání může těšit na výhru, připravenou poraženým týmem. 

cesta2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cesta1.jpg

 

 

 

 

 

 

cesta.jpg

 

 

 

 

 

 

cesta4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cesta3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestavy pro zítřejší exibiční zápas:

Žlutý tým -   Juventus Gožo:  Ferry st. (K), Filip Hofman, David Lhoták, Adam Hrdlička, Vena Kolářík, Matěj Novák, Tadeáš Sieber, Kuba Hönig, Radek Žemlička, Filip Vaňourek

Červený tým - FC Bayern Pleticha:  Honza Pleticha st. (K), Honza Domanský, Dan Křemenák, Honza Pleticha, Fanda Gožo, David Hrdina, Martin Frank, Martin Olach, Ondra Petr, Olda Šiml

 

4. den (23.1.2019)

Nejdřív pár foteček ze včerejší italsko-turecké večeře, kde se kluci ládovali pizzou a kebabem a pak report z exibičního zápasu.

pizza1.jpg

 

 

 

 

 

 

pizza2.jpg

 

 

 

 

 

 

pizza4.jpg

 

 

 

 

 

 

pizza5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prohrál fotbalovější tým.

Zimní soustředění v Sušici jsme zakončili za mrazivého počasí exibičním zápasem FC Bayern Pleticha vs. Juventus Gožo. Utkání brali všichni hráči velmi vážně, bylo to hodně vyhecované a proto byl na tento těžký zápas delegován nestraný sudí. Od první minuty se hrál rychlý fotbal a na klukách nebylo znát ani drobet únavy. Lépe začal Juventus a krátce před koncem prvního poločasu (hrálo se 2x30 min.) byl stav 4:0 a zcela po zásluze. V nastaveném času však Bayern snížil na rozdíl dvou branek, kdy se krásnou hlavičkou prosadil Fanda Gožo ml. (gól hlavou za dva góly). První poločas skončil tedy výsledkem 4:2 pro Juventus, kdy se za Juve postupně trefil Filip Hofman, Kuba Hönig a dvakrát Vena Kolářík. Ve druhém poločasu Bayern udělal změnu v rozestavení, kdy se na hrot vysunul Honza Pleticha st., a to se prohávajícímu týmu vyplatilo. Bayern zjednodušil systém hry, hrál dlouhé balony do vápna a vytvářel velký tlak na obranu Juve. Nicméně gólově se prosadil Juve, kdy dva góly vstřelil po pěkných akcích Filip Hofman. Stav 6:2, 15 minut do konce, dá se říct rozhodnutý zápas. Bayern to ale nezabalil a dřel do poslední minuty a byl za to odměněn v podobě 4 gólů. Jednou se trefil Fanda Gožo ml. a hattrickem se blýskl Honza Pleticha st. Remízový stav vydržel až do závěrečného hvizdu velmi pozorného a přesného rozhodčího a tudíž se šlo do penalt. Juve v penaltách vedlo už o dva góly, ale Bayern opět zabral, srovnal skóre a dotáhl to do poslední série, ve které rozhodovaly penalty brankářů. K poslední exekuci pokutového kopu za Juve se postavil Filip Vaňourek a nedal. Tím nabídl možnost rozhodnutí exibičního zápasu Ondrovi Petrovi, který zachoval klidnou hlavu a střelou k tyči rozhodl. Smolný zápas pro Juve, který mohl několikrát rozhodnout o svém vítězství v hrací době a pak v penaltovém rozstřelu, prohrál fotbalovější tým.

Branky Juve: Hofman 3, Kolářík 2, Hönig

Branky Bayern: Honza Pleticha st. 3, Fanda Gožo ml. 3

.

byaern.jpg

 

 

 

 

 

 

 

juve.jpg

 

 

 

 

 

 

Děkuji vám za pozornost a těším se na vás zase příště :)

marek.jpg